Tarieven

Intake
(individuele sessie)
Tarieven intake
€69,-
 

Sessie

€69,- per uur
 

Huisbezoek in de regio is in overleg mogelijk. 

Relatietherapie
De intake en vervolgsessies van
1,5 uur. (Alleen 1,5 uur mogelijk).
 

€89,- per 1,5 uur
Relatietherapie wordt door de meeste zorgverzekeraars niet vergoed! Vraag dit na bij uw verzekeraar. CZ vergoedt relatietherapie bij een aantal aanvullende verzekeringen.

Ziektekostenverzekeraar

Er zijn in 2021 verschillende ziektekostenverzekeraars die een deel van deze zorg vergoeden. Dit is bij elk pakket weer anders, het hangt van uw verzekering af hoeveel er per sessie wordt vergoed. 

Bij Zilveren Kruis (Avereo Achmea, FBTO (module Zorg & Herstel)  en OZF) moet u vermelden dat het counselling is en dat de therapeut is aangesloten bij de ABvC.

In het aanvullende pakket onder kopje 'alternatieve zorg' van: Aevita -VGZ, Besured, CZ, De Friesland, Nationale Nederlanden, National Academic,Menzis,Lancyr, Ohra, ONVZ, PNO, PZP (politiezorgpolis),IZA, IZZ, PMA, Promovendum, Unive, UMC,  United Consumers, VGZ, VvAA, Zekur,  en Zorgzaam  staat de vergoeding vermeldt.

Bij de meeste zorgverzekeraars kunt u de vergoeding vinden in de 'Vergelijk en Kieswijzer"  onder: alternatieve zorg, psychosociale hulpverlening of counselling. Bij twijfel kunt u mij bellen voor informatie.

U dient zelf bij uw ziektekostenverzekeraar te informeren wat uw vergoeding is, hierbij is het noodzakelijk te vermelden dat de praktijk is aangesloten bij de beroepsvereniging ABvC en de RBCZ en in het bezit is van een AGB code. De vergoeding per sessie is bij elke zorgverzekeraar anders. 

Zorg die betaald wordt vanuit uw aanvullend pakket telt niet mee voor het verplichte eigen risico.

Relatietherapie wordt door de meeste zorgverzekeraars niet vergoed! CZ vergoedt wel een deel van relatietherapie vanuit de aanvullende verzekering. Vraag dit na bij uw verzekeraar.

HIER KUNNEN GEEN RECHTEN AAN WORDEN ONTLEEND

Afbeeldingsresultaat voor rbcz

Aantal behandelingen Het staat u altijd vrij om te stoppen met de sessies als u dat wilt.